Caixa de 12 kg de taronges ecològiques

22,00

Taronges lanelate

Ara és temps de taronges lanelate!

La taronja lanelate és una taronja del tipus nàvel que es cull del febrer a l’abril. És arredonida i de color clar.

Una característica de les taronges lanelate és el que el seu suc es conserva molt més temps que el de les altres taronges.

 

 

22 € (transport inclòs)

Esgotat

Comparar
SKU: wpo_49-1-1-1-1-1-1 Categories: , Etiqueta:
Share this:

Descripció

Varietats de taronges

Es poden distingir tres grups de varietats de taronges: les nàvel, les blanques i les sanguines. Les taronges nàvel són les que tenen una mena de melic a la part de baix (navel en anglès vol dir ‘melic’). No tenen pinyols i són molt sucoses. Són molt apreciades com a taronges de taula. Entre les varietats de taronges nàvel podem destacar la navelina, la navelate i la lanelate.

Les taronges blanques són més arrodonides, tenen llavors i algunes varietats tenen molt de suc. Entre les varietats de taronges blanques destaquen la salustiana i la valencialate.

Finalment, les taronges sanguines fan un suc molt apreciat, de color roig intens i un pèl àcid.

La temporada de les taronges comença a la volta del novembre i s’allarga fins al juny. Entre les varietats més primerenques hi ha la navelina, una taronja de mida grossa, pell fina i color intens, que es cull entre novembre i febrer. A l’altre cap, com a taronja tardana, tenim la valencialate (late en anglès vol dir ‘tard’), que es pot collir fins al juny. És una taronja amb molt de suc: es calcula que un 63% del seu pes és suc. El gust és una mica àcid. Una altra varietat tardana és la navelate, que es cull de febrer a maig. Va ser descoberta els anys seixanta a Alcanar. Té forma ovalada, és dolça i es considera una taronja de gran qualitat. És la taronja que més floració fa. La tarongina (la flor de la taronja) de la navelate fa una olor molt intensa.

Informació addicional

Pes1 kg

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.